Αρώματα και γεύσεις Μεσογείου Σ’ ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων της Μεσογείου μας οδήγησαν το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου ο Γιώργος Παναγόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βλάσσης που συμμετείχαν στο SKINOS mediterranean cocktail challenge 2015. Με βασικό συστατικό τη μαστίχα και το ποτό Skinos ο Γιώργος κατάφερε να συνδυάσει άψογα την κανέλα, το λεμόνι και το ροζ γκρέιπφρουτ με το αλάτι και το τζιν φτιάχνοντας το Pink Saltworks προκαλώντας μια “έκρηξη” γεύσεων στον ουρανίσκο μας.
Από την άλλη ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε και αυτός το ταξίδι των γεύσςεων από τη Χίο με τη μαστίχα και το Skinos και στη δική του δημιουργία με το όνομα Different συνδύασε το σιρόπι φράουλας με το χυμό λεμόνι, το γιαούρτι και τη σοκολάτα.
Απολαύστε μέσα από το φακό αυτό το ταξίδι!